Exemple de şantiere din Belgia în care se lucrează cu sticlă securizată

90
Exemple de şantiere din Belgia în care se lucrează cu sticlă securizată

Sticla securizată este un material utilizat frecvent în Belgia la amenajările interioare şi exterioare de foarte mult timp şi nu numai pentru geamuri şi ferestre ci şi pentru balustrade din sticlă, pereţi transparenţi, protecţie perete bucătărie din sticlă sau luminatoare.

AluGlass Bruxelles este o companie înfiinţată de români stabiliţi în Belgia şi care are o îndelungată experienţă în furnizarea produselor din sticlă pentru amenajări interioare şi exterioare precum balustrade din sticlă (garde-corps en verre), pereţi de sticlă (cloisons vitrées), sticlă bucătărie, vitrine, cabine de duş, luminatoare. Aceste produse sunt foarte populare în zona capitalei Bruxelles şi în Anderlecht, Anvers, Bruges, Charleroi, Genk, Gent, Liege, Namur, Oostende.

O să vă prezentăm în cele ce urmează câteva şantiere din Belgia în care s-a folosit sticlă securizată.

Balustrade din sticla

Balcon din sticlă securizată

Acest model de balcon este foarte frecvent utilizat la construcţiile rezidenţiale şi spaţiile de birouri comerciale datorită design-ului deosebit şi modern. Profilele utilizate sunt de la compania OnLevel modelul TL60.

Dale din sticla si balustrade

Dale din sticlă securizată şi balustrade

Pe acest şantier s-au montat dale din sticlă securizată mată sablată, structuri din metal galvanizat şi balustrade din sticlă. Acesta este un mare proiect care are un impact spectaculos datorită produselor din sticlă utilizate.

Pentru mai multe şantiere din Belgia ce utilizează sticla securizată vă invităm să accesaţi secţiunea Réalisations din website-ul aluglass.be.